Om Tomas Rudin

Jag heter Tomas Rudin och är oppositionsborgarråd för Socialdemokraterna i Stockholm samt vice ordförande för stadsbyggnadsnämnden. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och bor nu i Sköndal i södra ytterstaden. Jag brinner för stadsbyggnadsfrågor i det lilla och i det stora. Jag vill se ett Stockholm som byggs med sikte på framtiden, men utan att tappa stockholmarnas vardagsperspektiv på staden.

Enligt The Viktor Report är jag stadshusets argaste man. Ni får själva bedöma om ni tycker det stämmer.

Annonser

9 responses to “Om Tomas Rudin

 1. Jag trodde på det besök jag skulle göra i Stadshuset kommande torsdag den 22.a mars. Synd att det inte blev av Thomas. Hoppas du kan följa med till Riksdagen på Helgeandsholmen under april under min personliga ledning som 48450 nåt sånt liknande registringsnummer inom sossarna. Tack för kaffet jag inte nådde denna förmiddag i mars 2012.

 2. Med anledning av ditt förslag om Klara gårdar vill jag meddela dig att jag till skillnad från tidigare inte avser att rösta med socialdemokraterna. Jag överväger också att utträda ur partiet. Boendeinflytande, jo jo!

 3. Per-Erik Carlsson

  Hej Tomas!
  Jag har läst dokumenten gällande byggandet på Blomstergården i Hsb Villastad. Uppgifterna ni hade när ni tog beslutet har ändrats när det gäller kollektivtrafiken. Kan vara något att uppmärksamma.
  Per-Erik Carlsson

 4. Hej Thomas.

  Jätte tack för din inspirerande föreläsning på Socialdemokraternas spetsutbildning. Jag har nu öppnat ögonen för bostadspolitik. Hoppas nu kunna lära mig mer så jag kan ge mig in i debatten..

  Har en önskan att svara på denna:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/s-bidrar-till-att-viktiga-reformer-forsenas_8085200.svd#article-comment

  Men insåg att jag inte är tillräckligt insatt för det. Då tänkte jag på dig och din föreläsning. Kanske du vill svara. Eller hjälpa mig att svara?

  • Tack för tipset. Jag tror att Veronica kommer svara på den artikeln, men jag rekommenderar dig att skriva ändå. Pröva och testa dina argument. En sådan artikel kan kanske publiceras som insändare i någon annan tidning som alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s