Vilka cyklar snabbast? Alliansen eller (s)? Vi utmanar Sten Nordin m fl på Stockholm bike 2013

20120813-131530.jpg

Socialdemokraterna utmanar Stadshusalliansen på cykellopp

 Idag har jag och Emilia Bjuggren, vice ordförande i idrottsnämnden (s), utmanat den borgerliga alliansen på cykeltävling den 8 september, då Sthlm Bike 2013 går av stapeln. Inför det så utmanar vi partierna i stadshuset för att se vem som kan genomföra loppet på snabbast tid. Sthlm Bike 2013 är över fyra mil långt och går runt hela Stockholm.

 Allianspartierna pratar ofta om hur viktigt det är att Stockholm är en cykelvänlig stad, dock vet jag inte hur många av dem som faktiskt cyklar. Den här utmaningen är gjord med glimten i ögat, politik behöver inte alltid vara på blodigt allvar. Jag hoppas att de antar utmaningen. Själv ligger jag i hårdträning för tillfället och tror att vi har en bra chans att vinna.  

Det här är ett lite roligare sätt att uppmärksamma Stockholm som cykelstad. Vi och Alliansen har ju lite olika ambitionsnivåer när det gäller cykelpolitiken. Jag gillar också den här typen av evenemang där alla kan delta, såväl amatörer som de som cyklar ofta.  

Loppet kommer att gå den 8 september. Starten går vid Sjöhistoriska kl. 07.00 målgång är i Kungsträdgården 42 000 meter senare.

Annonser

One response to “Vilka cyklar snabbast? Alliansen eller (s)? Vi utmanar Sten Nordin m fl på Stockholm bike 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s