Moderaterna missköter Stockholms värdskap för VM

20130515-081303.jpg
SvD Sport onsdag 15 maj 2013

Det är så roligt att Hockey-VM spelas i Stockholm. Intresset är stort från hela världen. Och det går hyfsat för tre kronor. Men det är så tråkigt att behöva läsa att VM-generalen Tony Wiréhn är besviken på staden som värd. En halvtimmes möte med Sten Nordin är allt de fått av intresse. På konkreta erbjudanden som t ex bonusmatcher i PR-syfte och andra idéer har intresset varit njuggt. Hela staden skulle naturligtvis ha signalerat värdskap och folkfest. Var är flaggorna, vimplarna eller bara logotyperna?
Runt Globen är det feststämning, men bara där. Det är banne mig en skandal att tre kronor inte möts av en stoltare huvudstad!
Vi hade kunnat bjuda hockeylagen på bankett i blå hallen. (Det är förresten inte försent om moderaterna vill bättra på sitt skamfilade värdskap.) Men bara ett möte med borgmästaren kunde vara tillräckligt. Varför sitter inte vår borgmästare på hedersläktaren på Globen? Är han inte lika intresserad av hockey som t ex Volvo ocean race som fick 50 miljoner kronor av staden bara för att göra ett stopp i Stockholm?
Kunde inte SL ha nappat på idén med sponsorskap? Istället fick arrangörerna kalla handen av trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm (m). Även han bjöd tydligen på en trettiominuters på rummet med arrangörerna, men det var allt.
Jag tycker det är svagt av Stockholm att inte bjuda upp till hockeydans när vi har chansen. Se på Göteborg eller andra värdstäder hur de glänser i prakt och fest och jämför med våra trötta företrädare som antagligen inte kan skilja på en puck och en boll och som definitivt inte följer VM med glädje. Jag skäms över vår stads representativa uppträdande!

Annonser

2 responses to “Moderaterna missköter Stockholms värdskap för VM

  1. Förslaget om att spärrarna endast ska släppa ut i automaten biljetter som gäller precis som i tunnelbanan medför en skräck att bli kvar i tunnelbanan i fel område alltså instängd bland tåg och tunnlar ifalll biljetten inte gäller öppnar sig inte spärren precis som i London.Undrar fall det förslaget går igenom.

  2. Per-Erik Carlsson

    När det gäller Christer Wennerholm verkar det vara viktigare att fira sina nära och kära i stället för att engagera sig för Stockholms kollektivtrafik. Men det verkar gå igen på alla M:s ledamöter i kommun och landsting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s